Telefoon 038 453 53 30 of 038 423 84 11 | Spoed 038 455 00 21 | Avond, Nacht of weekend 0900 – 333 6 333

Huisartsenpraktijk Takens & Zuidwijk en Corona

oktober 1, 2020

Corona
Helaas vlamt de Corona weer op, en worden we geconfronteerd met opnieuw minder bewegings- ruimte en strengere maatregelen. Het belang van hygiëne en afstand blijft van levensbelang voor ons allemaal.

Ook in de huisartsen praktijk blijven we voorzichtig.  Om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden, zijn de spreekuren beperkt.  Dit betekent dat wanneer u belt we samen met u bekijken hoe we u het beste kunnen helpen. Dat kan zijn in de vorm van een afspraak op de praktijk, maar vaak ook kunnen we helpen doormiddel van een telefonische afspraak met de huisarts, of  een terugbel afspraak met de assistente.  Ook is er contact mogelijk  via een e-consult, dit kan via mijngezondheid.net.  Daarnaast is het op dit moment niet wenselijk om de  wachtkamer te gebruiken, dit betekent dat wanneer u een afspraak heeft u buiten voor de praktijk wacht op de huisarts, assistente of POH, hij of zij zal u komen ophalen voor uw afspraak.
Om het buiten wachten voor u zo aangenaam mogelijk te maken zijn we bezig met het plaatsen van een tent die u beschermd tegen de weersomstandigheden.

 

Griepvaccinatie 2020
( en voor ouderen van 73 jaar  t/m 79 jaar ook de Pneumococcen-vaccinatie )

Op 27, 28 en 29 oktober zal de jaarlijkse griepvaccinatie weer worden gegeven. Dit jaar staan we voor een extra uitdaging, niet alleen vanwege de Corona, maar ook omdat we onze ouderen gaan vaccineren tegen Pneumococcen. Daarom hebben we uw hulp hard nodig.                                                Om te voorkomen dat er grote groepen patiënten op hetzelfde moment komen, hebben wij er voor gekozen om een uitnodiging met een tijdstip naar u te versturen. Deze zult u binnenkort ontvangen. Wij verzoeken u dringend om op  opgegeven dag en tijdstip te komen, dit om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden.                                                                                                        Ook vragen wij u om tijdens het wachten op de griepvaccinatie een mondmasker te dragen.
Zoals het nu lijkt worden de vaccinaties gegeven in een tent die we opbouwen voor de praktijk, zo kunnen we veilig werken en 1,5 meter afstand houden tot elkaar.

 

Wij hopen op uw medewerking en begrip voor uw eigen en onze veiligheid.

 

www.sngp.nl

www.thuisarts.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.